Diskuse o reklamě a hudbě z reklam
Hledáte reklamu, ale nemůžete jí nikde najít? Zajímá vás hudba z reklamy?
Napište do diskuse na této stránce, a ostatní vám možná poradí.
Důležité:
Nejdřív použijte vyhledávání na webu TVspoty.cz, jestli informace o hudbě z reklamy už není v popisu u konkrétního spotu.
Nebo se podívejte do abecedního seznamu písniček z reklam.
x1d3bz
Dobrý den, nevíte někdo jak se jmenuje skladba v nové reklamě na Nutellu?
CZ reklamu jsem nenašel ale píseň je shodná s českou verzí.
https://www.youtube.com/watch?v=QncZY8wEic0
Děkuji
J.
Dobrý den,
pod videem někdo uvedl skladbu „Dancing in the Moonlight – Toploader“.
Zkoušel jste? Připadá mi, že by ten úvodní úryvek mohl být vytažený z této písně
B.
Poptal jsem na watzatsong. Nejspíš se jedná o nějaký remix
nvfvcy
jkteg9
lohv58
6760yq
0nwq4f
Ahoj, hledám starou reklamu. Nevím bohužel na co byla a ani jak je stará jen že tam byl nějaký pár a padala tam hvezda a muž říká ženě aby si něco prala že pada hvezda, ta jim spadne na kulnu a ona řekne že by si prala novou kulnu
Hledám reklamní spoty s českou vážnou hudbou, poradite? Potrebuju pro učely diplomky
Dobrý den, v tv jsem viděla reklamu na kia sportage cool (vysílána v roce 2016) nikde jsem nenašla název hudby z této reklamy. Pokud bude možné, ji někde najít a stáhnout sem a napsat název té písničky. Dekuji
Zdravim. Neví někdo název písničky z pořadu prostřeno. Tu co je na začátku jsem našel ale myslím tu co hraje když soutěžící rozdávají body, když jsou v autě. Díky
ale mozna jo
Ahoj, nevíte co je to za písničku z reklamy na Tesco, jak tam otec a syn jsou převlečení za vánoční stromky? Díky.
pisnicka se jmenuje HOW BIZARRE skupina OMC novy zeland ahoj
OMC neni skupina pardon